Om ekonomibyrån


2007 startade Ulrica Fyhrlund Ekonomibyrån i Knäred efter att ha arbetat under ett antal år dels på olika ekonomiavdelningar på olika företag inom Adecco, men oxå under ett antal år på en av Sveriges största redovisningsbyråer. 

Tidigt kände jag att jag ville att varje kund skulle bli sedd, inte att man skulle vara *någon som lämpade av arbete* utan att kundvård faktiskt är viktigt. Då många av mina kunder är små och medelstora företag där företaget mer eller mindre är en del av familjen så är det viktigt att företagaren känner sig sedd och att man kan bolla problem som uppstår likväl som att glädjas när det går bra. Att bara hjälpa någon med papprena är inget för oss, vi engagerar oss i varje kund!

Jag jobbar mycket med nyföretagande, att hjälpa igång en kund som startar igång sitt företag och brinner för sin ide tycker jag är vansinnigt roligt! Men även den där som hållt på länge som känner sig trygg i sitt företagande och där man kanske står inför ett generationsskifte eller bara vill ha nya ögon på företaget. 

Företagarens dagliga arbete med papper kan ofta vara något som man fasar för, det är något man gör efter arbetstid många gånger. Vi finns där i stort och smått och hjälper till med det löpande arbetet eller kanske bara med bokslutet? 

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig med kommunikationen med banken och myndigheter, vi arbetar dagligen tillsammans med både revisorer, skatteverket och banker. 

Dom sista åren har jag dessutom arbetat i ett projekt som heter Timbanken som administreras av Region Halland, ett EU projekt där företagare kan söka timmar för rådgivning gratis via näringslivskontoret i din kommun. 

Varmt välkommen till oss, boka en tid för att se vad vi kan hjälpa just dig med!