juristtjänster

Juridik är för många en djungel och något man sätter sig in i först när man sitter där och har hamnat i tvist med någon eller inte kommer överens om något. Man tänker ofta att saker och ting löser sig, det gör dom väldigt sällan tyvärr. Det viktiga är att skriva avtal och ex testamenten innan det behövs! medan man dessutom fortfarande är sams.....jätteviktigt. Men fortfarande finns det inga standardmallar, eller jo det finns det men det viktiga är att man får göra sina avtal så att dom ger en go magkänsla, så att man kan sova om natten. Och så att man är trygg om något händer. Hos oss kan du känna dig trygg med att avtal och överenskommelser blir korrekt skrivna, och du får hjälp med alla dina frågor. 

Första rådgivningsmötet är alltid gratis, vare sig det är per telefon, på kontoret, eller per mail. Alltid. Varmt välkomna att boka tid, antingen per telefon 0730846220 eller mail ulricafyhrlund@gmail.com eller via kontaktformuläret här på sidan. 

affärs
avtal

Behöver du avtal med dina affärskontakter? hjälp med gdpr eller kanske ett samarbetsavtal eller aktieägaravtal? Jag hjälper er att upprätta era avtal tryggt och säkert enligt gällande lagstiftning. 
Pris 900 kronor/timme

familje
rätt

Ingenting är större än kärleken och det där att flytta till sitt gemensamma första bo är ännu större. Ärver sambor varandra? vad gäller om den ena har barn med in i förhållandet? hur ska vårt äktenskapsförord se ut? och vad händer med familjeföretaget om jag skiljer mig, företaget min släkt har drivit i 50 år? och hur gör man en bouppteckning om någon går bort? Hör av dig till mig, jag hjälper er och svarar på frågorna ni har, upprättar alla viktiga handlingar som ska till. 
Pris 900 kronor/timme

hund
juridik

Hur gullig är inte en kull med valpar? Att få hem det där lilla knytet i bilen och få forma sin valp som man vill. Men vad händer om valpen visar sig ha varit sjuk redan från början? eller blir skadad i en olycka? Eller kanske förorsakar en olycka? om du har en hund på foder och den blir sjuk vad gäller då? Jag hjälper dig genom djungeln av frågor för både ditt och hundens bästa! 
Pris 900 kronor/timme

häst
juridik

Hästföretagande ska vara roligt. Men ibland blir det tvister om inackordering, om hur hästen egentligen blev inriden, vem som bär ansvar för hästen under transport, fodervärdsavtal, fastighetsavtal, arrenden, eller köpeavtal. Vad gäller egentligen? I takt med att kostnaderna blir högre för inackorderingar och hästägande i stort och hästarna dyrare så är det jätteviktigt att ha dom där rätta papprena skrivna innan det händer. Som hästägare sedan många år och jurist så hjälper jag dig att ingå avtalen, eller stöttar och hjälper om du väl hamnat i tvisten. Säkert och tryggt, till en rimlig kostnad. Första rådgivningssamtalet alltid gratis! 
Pris 900 kronor/timma