Tjänster

Hos oss erbjuder vi tjänster inom både ekonomi och juridik, nedan följer ett urval av vad vi kan hjälpa just dig och ditt företag med. Det jag alltid säger till mina kunder är att ring hellre en gång för mycket än en gång för lite, det är bättre det blir rätt från början än att man ska börja rätta i efterhand, det finns inga dumma frågor och man kan aldrig ställa för många frågor :).  Bilderna på den här sidan har vi lånat från gratisbilder på fotoakuten.se :)

Bokföring o deklarationer

Inom redovisningen hjälper vi dig med budget, bokföring, löner, rapportering av löneuppgifter till försäkringskassa, skatteverket etc, deklarationer och bokslut. Vi jobbar i nätprogrammet Fortnox där många funktioner är digitaliserade idag, slut på att samla kvitton i plånboken, fota det, sänd det via appen till programmet, klart! LIkadant med personalens tidsredovisning, fakturor etc, allting var inte bättre förr, nu är det väldigt mycket enklare!
Pris redovisning löpande 625:-/timme
Pris bokslut o deklaration 725:-/timme
Pris årsredovisning 1200:-
Vill du ha ett fast pris per år? Inga problem! Vi arbetar utifrån just dina förutsättningar och din mängd arbete så att du hela tiden vet vad våra tjänster kostar!

nyföretagarhjälp

Bär du en dröm om ett eget företag men kan inget om ekonomi och bokföring eller hur du kan komma igång? I många år har jag jobbat med nyföretagare och det är fantastiskt roligt att se någon komma igång med sin dröm! Boka ett första möte, helt gratis, berätta om din dröm och hur du vill förverkliga den! Sen hjälper jag dig med all dokumentation som behövs för att komma igång och för att få ordning på din ekonomi i företaget så det blir rätt från början! 
Pris 495 kronor per timma 

Utbildning för dig som vill kunna själv eller för ditt företag

Många gånger vill man göra sin bokföring själv men man är lite osäker på hur man gör. Då hjälper vi dig igång med bokföringen, företaget och jobbar tillsammans med dig tills du känner att du kan själv. Du kan ställa hur många frågor du vill och ringa hur många gånger du vill. 

Vill du istället ha en genomgång i ekonomi för ditt företag, som en föreläsning eller en kurs? hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett paket enligt önskemål!
Pris 595:-/timme